Home Consult Kosten consult

Kosten consult

Een consult kost 55 euro. Als je meerdere consulten voor meerdere dieren van jezelf wil, dan kunnen wij samen een prijs afspreken. Dan krijg je korting.

Je mag maximaal 10 vragen stellen. Denk goed na welke vragen je wil stellen, wat van belang is om te weten. Dit moeten niet perse 10 vragen zijn. We kunnen bij het stellen van bijv. 5 vragen, al zoveel informatie binnen krijgen, dat al jouw vragen beantwoord worden.

Je krijgt de uitkomsten van het consult via mail of via de post opgestuurd, zodat je alles op papier hebt staan en altijd terug kan lezen.

Overmaken van het consult bedrag kan op onze bankrekening NL85 TRIO 0212 2721 44 ten name van G.J.M. Cornelissen. Zeeland, onder vermelding van consult en naam van je dier. Je ontvangt de uitkomsten als het bedrag voor het consult op de bankrekening is bijgeschreven. Vanuit het buitenland gebruik je NL85 TRIO 0212 2721 44.

Spoedconsult

In het geval er spoed nodig is voor een consult, betekent dit wel dat je hogere kosten betaalt. Dan wordt je zo snel mogelijk geholpen. Een spoed consult doen we in principe dezelfde dag nog (indien mogelijk) anders de volgende dag. Vermeld duidelijk in je mail dat het om een spoed consult gaat.

Kosten spoedconsult 65 euro.

alt