Home Over Marti

Hallo lieve mensen,

Op deze introductiepagina wil ik jullie een kleine indruk van Voices of Nature geven, en daarmee ook een kleine indruk van mezelf.

Ik ben moeder van 2 kinderen en woon in een omgeving waar ik doorlopend omringd ben door dieren. Ik ben in deze omgeving geboren en heb daardoor ook een nauwe verbinding met de natuur, met het bos waar ik als kind met mijn pony ritten maakte en waar ik nu nog steeds met Zorah (mijn paard) en Mika en Silas (mijn kinderen) regelmatig wandelingen maak.

Als jong meisje had ik een speciaal lijntje met dieren. Opgegroeid op een varkensbedrijf hielp ik vaak omdat de dieren zo rustig waren in mijn bijzijn. Eigenlijk heb ik me ook altijd het fijnst gevoeld bij dieren. Mijn pony was heel belangrijk voor mij, ze begreep me volledig, iets wat ik bij volwassenen nog wel eens miste.

Nog steeds kan ik het meest mezelf zijn als ik bij dieren ben. Ze begrijpen me en ik begrijp hun. Niet altijd natuurlijk, maar dat maakt dat ik me nog steeds kan ontwikkelen. Eigenlijk zijn het mijn grootste leraren. Zo puur en adrem, soms aftastend en verbaasd maar o zo sereen. Ze zijn loyaal, trouw en onvoorwaardelijk. Ze denken niet in verleden en toekomst maar zijn volledig in het nu. Een eigenschap die voor ons mensen bijna onmogelijk lijkt te zijn. Dat maakt dat ik me wil inzetten om meer begrip te creeeren voor het belang van de dieren in ons leven.

Door met ze te communiceren is mijn leven completer, en kan ik de dieren en hun begeleiders dichter bij elkaar brengen.

Ik ondersteun dit door te werken met bloesemremedies, celzouten, mineralen en kruiden. Dit gaat niet volgens richtlijnen maar puur op intuitie. Mijn opleiding als sjamanistisch genezer geeft daarop een verdere verdieping en bevestiging dat alles in contact staat met elkaar.

Ik geef workshops in dierencommunicatie en steeds weer verbaast het me hoeveel verwondering en vreugde dat geeft en hoeveel het toevoegt aan de band tussen mens en dier. Verder kun je bij me terecht voor een consult.

Ik wens jullie veel plezier met het bekijken van de site en wie weet tot in contact.

Harte-Groet,

Marti