Home Consult

Aanvraag consult

Als je geïnteresseerd bent geraakt, kan je een consult aanvragen via mail met foto van jouw dier of via een brief met foto van jouw dier. De foto moet sowieso het hoofd, het aangezicht, de ogen van het dier laten zien.

We hebben de volgende gegevens nodig:

  1. de volledige naam en roepnaam van jouw dier
  2. de leeftijd
  3. geslacht
  4. een foto van het aangezicht, het hoofd en de ogen van jouw dier. Mag natuurlijk ook een foto van jouw hele dier zijn, mits het aangezicht er op staat.
  5. Jouw volledige naam
  6. Jouw vragen aan jouw dier

Meer willen we niet weten over jouw dier, want we willen zo openĀ mogelijk een gesprek in gaan. Hoe minder wij weten, hoe beter we informatie "open" via het contact met het dier ontvangen.

Een standaard vraag die we stellen, is hoe het met zijn/haar gezondheid gesteld is. Als jouw dier een lichamelijk probleem heeft, komt dat er dus hopelijk uit in het contact. Maar er zijn ook dieren die niet het achterste van hun tong laten zien. Die niet meteen willen aangeven wat er aan de hand is.

Als je een vraag over zijn/haar "probleem" hebt, mag je wel het probleem vertellen, maar dan in grote lijnen. Wij vragen liever aan het dier zelf wat het probleem is.

Aanvraag Reiki behandeling

Reiki behandelingen doe we op aanvraag. Wel zit er bij het consult 1 Reiki behandeling inbegrepen. Als er behoefte is aan meerdere Reiki behandelingen, dan kan dit op aanvraag.